Nieuwe Teertuinen 24

1013LV Amsterdam

020 - 330 61 84

info@roovos.nl

contactformulier

Home Wat we doen Tandheelkunde Huisartsen
NAPLES 2 – OIL ON CANVAS – 100X100CM – 2018

Naples 2
oil on canvas – 100x100 cm – 2018
Mark Perotti, https://perottipaintings.nl
(alle werken zijn te koop)

Speciaal voor tandartsen en assistentes

Sinds 1999 verzorgt Roovos Organisatieontwikkeling speciale programma’s voor personen in de tandheelkundige praktijk. U kunt denken aan trainingen leidinggeven, communicatie, conflictbeheersing en omgaan met lastig gedrag. Daarnaast begeleidt Roovos praktijken in hun ontwikkeling als organisatie. Tevens begeleiden en adviseren we praktijken rond samenwerking, leidinggeven en (personeels)management.

Hieronder staat een samenvatting van onze dienstverlening. Voor meer informatie verwijzen we u graag naar de speciale pagina’s.

Cursussen

Roovos Organisatieontwikkeling heeft het Q-Keurmerk®. Dit is het kwaliteitskeurmerk van de Stichting Het Qualiteits Accreditatie-instituut Tandheelkunde voor bij- en nascholing in de tandheelkunde.

Meer informatie over de cursussen vindt u in de speciale secties voor tandartsen en assistenten (via de linkermenubalk).

Praktijkbegeleiding

Als praktijkhouder bent u goed opgeleid in de tandheelkunde. Daar ligt ook uw passie. Tandartsen worden niet opgeleid in de praktijkvoering. Dat moeten ze maar zo‘n beetje gedurende de jaren zelf ontdekken. Dan is het niet zo verwonderlijk dat je af en toe geconfronteerd wordt met vraagstukken en problemen waar u niet zelf uit komt, en waar u wel wat hulp bij kunt gebruiken.
lees méér

Werving en selectie

qlogo

Goed tandheelkundig personeel is schaars. Als u een vacature heeft bent u wellicht blij met elke reactie die komt. Toch blijft een goede werving en selectie lastig. Roovos Organisatieontwikkeling ondersteunt tandartspraktijken in dit proces.
lees méér

Sitemap Disclaimer Leveringsvoorwaarden Klachtenregeling Privacy